VIENAS KONVENCIJAS VIENU TAISNĪBU VISIEM!

Saeimas frakcijām: Vienotībai, ZZS, VL-TB/LNNK, NSL, Reģionu apvienībai.
Valsts prezidentam R.Vējonim, ministru prezidentei L.Straujumai, ārlietu ministram E.Rinkēvičam, iekšlietu ministram R.Kozlovskim, aizsardzības ministram R.Bergmanim, tieslietu ministram Dz.Rasnačam.
ES deputātiem: V.Dombrovskim, S.Kalnietei, A.Pabrikam, A.K.Kariņam, R.Zīlem, I.Grigulei.

Un katram Latvijas patriotam


Rosinām Jūs uz tiesisku rīcību, lai starptautiskos procesos izvirzītu tiesību normām, izpildot savu pienākumu ievērot Satversmi(1).

Apzinoties ES valstu pienākumu nelegālo migrantu situācijas atrisināšanā, atgādinām, ka Latvijā šobrīd ir procentuāli lielākais migrantu skaits ES valstīs.

1939.gada Vācijas – CCCP līguma rezultātā 1940.gadā iznīcinot robežsardzes posteņus Latvijā iebruka CCCP okupācijas(2) karaspēks. 1944.gadā un 1945.gadā Jaltā, Teherānā un Potsdamā augstās līgumslēdzējas – Anglija un ASV nolīgumos ar CCCP uz 50 gadiem starptautisko noziegumu pieļāva – akceptēja, uzdāvināja CCCP sarkanarmijas neokupēto Kurzemi.

Aicinām līgumslēdzējas valstis, pamatojoties uz starptautiskām konvencijām, veicināt atgriešanos savā Tēvzemē no Latvijas vismaz 500 000(3) nelegālos migrantus, to skaitā ~23 000(4) oficieru un ~200 000 zaldātu, kas ir sagatavoti hibrīdkaram CCCP okupācijas armijā un specdienestos.

Atgādinām, ka Krievijas impērijas vadība ir aicinājusi savus pilsoņus atgriezties(5), bet Latvija no 1940.gada zaudējusi 500 000 cilvēku, materiālie zaudējumi pārsniedz 500miljardu Eiro.

Lūdzam 2.pasaules karā abos blokos karojošās vadošās valstis – sabiedrotos: ASV, Angliju, Kanādu, Austrāliju, Franciju, kā arī Vācijas, Itālijas un Japānas valdības veicināt migrantu/okupantu atgriešanos savā tēvzemē vai arī apspriest proporcionālu – solidāru nelegālo migrantu/okupantu uzņemšanu savās valstīs.

Tad pienāks latviešiem tie laiki, ko citas tautas tagad redz un Latvija brīva tad būs - jaunām iespējām.



Foto: f64, Dmitrijs Su
Foto: Massimo Sestini—Polaris, time.com


NA Senioru padomes priekšsēdētājs Jānis Blaubergs
LATVIJAS LATVIEŠU Biedrība Aivars Andersons
Latvijas Nacionālo Karavīru biedrība Edgars Skreija
Rīgas Politiski Represēto biedrība Jānis Lapiņš
Latvijas Daugavas Vanagu Bolšteina nodaļa
un Latvijas Aizsargu Organizācija Vladislavs Ķīselis


(1) Satversmes 2., 25., 26., 27., 40., 41., 46. un 61.pants. 
Šajā procesā skaidri būs redzams, kurš Latvijā
(2) 2015.gadā atbalsta starptautisko noziegumu – okupāciju.
(3) Daudzi no mums redzēja iebrukumu, daudzus čeka nolaupīja un aizveda uz viņu “gulagiem”, bet vēl neviens no mums nav redzējis okupantu izbraukšanu uz savu tēvzemi.
(4) 1994.gadā izveda tikai jauniesaukto daļas, oficieri un zaldāti ~20 divīziju apjomā rīko 9.maija orģijas saietus līdz naktij pie okupantu pieminekļiem, kas uzslieti uz latvju zemes par latviešiem nolaupīto naudu.
(5) No Vācijas Putins aizbrauca, tagad Putins vada Krieviju un Ušakov dod padomus, kā okupēt Ukrainu. No Latvijas Ušakov neaizbrauca, tagad vada Rīgu ar okupantu atbalstu, integrē latvietes, bet Statujev, Linderman un Co dod padomus par “Latgaļskoju narodnuju respubļiku” iekarošanu

Komentāri

Populāras ziņas